خمیر گیر یا میکسر وسیله ای است که برای تهیه خمیر پیتزا در فست فود ها، رستوران ها، هتل ها، تالارها، میکس کردن مواد کباب در کبابی ها، هم زدن خمیر در نانوایی ها ، میکسر شیرینی و قنادی و ... کاربرد دارد.

قبلا این کارها را با دست انجام میدادند که این مسئله هم زمان زیادی میبرد هم از نظر بهداشتی غیر سالم بود. و به جای هدر رفتن نیروی انسانی میتوان از دستگاه خمیر گیر استفاده کرد.

خمیر گیر انواع مختلفی دارد که دارای یک ظرف فلزی و یک چنگک برای هم زدن مواد است.

دستگاه خمیرگیر در جنس های آلومینیوم و استیل، در ظرفیت های متفاوت تولید میشود. میکسر خمیر از 7 تا 240 کیلو موجود هستند. به این صورت با توجه به نوع  استفاده ما در صنعت یا کاربرد خانگی و نانوایی میتوان سایز مناسبی از خمیرگیر را انتخاب کرد.

خمیر گیر (خمیر کن، خمیر هم زن) مخصوص یک کیسه، یک و نیم کیسه، دو کیسه، سه کیسه موجود است.